Quis in dolor exercitation culpa qui culpa enim sit
NEDERLANDSE VERENIGING TORREVIEJA E.O.
Voorzitter, Harry Bourquin Telefoon: 0034 966 714 219 voorzitter@nedvertorrevieja.co m Geboren op 14 april 1948 in Amsterdam Na mijn opleiding aan de Hogere Technische School te Amsterdam in de Weg- en Waterbouwkunde en mijn dienstplicht als officier bij de Genie, een aantal jaren in de wegenbouw gewerkt. Vervolgens overgestapt naar het Gemeente Vervoer Bedrijf van Amsterdam in het onderhoud en de aanleg van de traminfrastructuur. Vertegenwoordiger van de Nederlandse trambedrijven in de Noord-Europese commissie voor railinfrastructuur. Binnen het GVB Amsterdam, na een reorganisatie, vervolgens de functie van rayonmanager Trambedrijf een aantal jaren vervuld. Opnieuw, na een reorganisatie, de functie van directeur Metrobedrijf. In 1996 een huis gekocht in Spanje, waar we sinds 2007 van ons pensioen kunnen genieten. Reeds een aantal jaren actief binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging.
Vicevoorzitter Henny van der Roest Telefoon 0034 966 703 247 vicevoorzitter@nedvertorreviej a.com Ik ben geboren op 4 augustus 1950 in Friesland. 25 jaar zelfstandig geweest in mijn eigen bedrijf. Tien jaar ben ik bij de K.N.Z.B actief geweest met de organisatie van het langebaan zwemmen. 15 jaar geleden ben ik naar Spanje gekomen, mijn huidige man heb ik daar leren kennen en we zijn nu inmiddels 12 jaar getrouwd. 8 jaar bestuurlijk actief geweest als penningmeester van een koor. Mijn hobby´s zijn zingen, sport en tuinieren. Nu actief lid binnen de Nederlandse vereniging
Penningmeester Franklin Monteban Telefoon: 0034 966 184 744 penningmeester@nedvertorre vieja.com Geboren op 21 augustus 1951 in Oostzaan. Na de middelbare school gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij en interne opleidingen gevolgd. Nadat de maatschappij vertrok uit Amsterdam als boekhouder gaan werken bij een bedrijf aktief in de confectie. In 1974 een overstap gemaakt naar de accountancy als assistent en later doorgegroeid naar de functie van directeur. Nog later mede aandeelhouder geworden. In 2008 heb ik mijn aandelen verkocht en nog twee jaar doorgewerkt i.v.m. een goede overdracht van mijn cliënten. Daarna als zelfstandige actief gebleven voor een aantal (oud) cliënten als controller en adviseur. Maatschappelijk actief sinds 1986 in de politiek als bestuurslid, raadslid, fractievoorzitter en tien jaar als wethouder. Daarnaast lid van de cliëntenraad van een ziekenhuis, bestuurslid- /penningmeester van een ondernemersvereniging, bestuurslid/penningmeester van de Rotary en bestuurslid van een tweetal Goede Doelen Stichtingen. In 2003 een huis gekocht in Spanje waar wij nu ruimschoots genieten afgewisseld met een aantal werkzaamheden in Nederland. Hobby’s: als de tijd het toelaat golfen en lezen
Bestuurslid - Rob Vonk Telefoon 0034 966841859 algemeen@nedvertorrevieja.c om Geboren 15 mei 1949 in Amsterdam. Via het Leerlingstelsel medio jaren ’60 opleiding tot banketbakker gevolgd en afgerond. Door de Floriade in Amsterdam in 1972 raakte ik geïnteresseerd in groente en fruit en heb ik de benodigde diploma’s gehaald om een eigen groentezaak in Amsterdam Oud-Zuid te beginnen. Deze heb ik met veel plezier gehad van 1972 tot 1986. Na de verkoop van mijn eigen zaak, ben ik in 1987 in dienst getreden van de KLM op Schiphol Centrum. Bij de KLM heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, diverse functies bekleed, deelgenomen in verschillende projectgroepen en meerdere interne opleidingen gevolgd. De laatste 15 jaar werkte ik bij de afdeling Passage, Vluchtafhandeling. In juli 2014 ben ik na een dienstverband van 27 jaar met pensioen gegaan. Binnen 3 maanden hebben we ons huis in de oude binnenstad van Hoorn (NH) verkocht en ben ik samen met mijn vrouw in oktober 2014 geëmigreerd naar Spanje. Onze 2 katten, mijn oldtimer Kever en onze caravan zijn meeverhuisd. Mijn hobby’s zijn lekker toeren met de Kever, muziek luisteren uit mijn platencollectie, reizen en sinds de Nederlandse Vereniging zijn daar petanca, keezen en biljarten bijgekomen!
Johan Hietbrink Telefoon 0034 966 845 462 secretariaat@nedvertorrevieja.c om Geboren op 30 oktober 1959 te Deventer. Na mijn middelbare school ben ik in 1978 bij Defensie gaan werken. Ik heb door de jaren diverse functies in de techniek bekleed. In 2001 heb ik de overstap binnen Defensie gemaakt naar het onderwijs. Ik heb daar opleidingen ontwikkeld. Later ben ik mij bezig gaan houden met de instroomopleidingen van Defensie. In 2008 werd ik gevraagd om de opstart te maken voor een nieuwe opleiding waarbij militaire instructeurs op civiele scholen les gingen geven. Ik mocht voor de Landmacht de 1e commandant van deze instructeurs zijn. Dit heb ik gedaan tot mijn Functioneel Leeftijd Ontslag in 2017. In juli 2019 ben ik naar Spanje verhuisd. Hobby´s: Ik wil Spanje beter leren kennen door te reizen, ik speel graag golf en voor de rest wil ik genieten met hoofdletters.
Terug naar: Home
NEDERLANDSE VERENIGING TORREVIEJA E.O.
Voorzitter, Harry Bourquin Telefoon: 0034 966 714 219 voorzitter@nedvertorrevieja.com Geboren op 14 april 1948 in Amsterdam Na mijn opleiding aan de Hogere Technische School te Amsterdam in de Weg- en Waterbouwkunde en mijn dienstplicht als officier bij de Genie, een aantal jaren in de wegenbouw gewerkt. Vervolgens overgestapt naar het Gemeente Vervoer Bedrijf van Amsterdam in het onderhoud en de aanleg van de traminfrastructuur. Vertegenwoordiger van de Nederlandse trambedrijven in de Noord-Europese commissie voor railinfrastructuur. Binnen het GVB Amsterdam, na een reorganisatie, vervolgens de functie van rayonmanager Trambedrijf een aantal jaren vervuld. Opnieuw, na een reorganisatie, de functie van directeur Metrobedrijf. In 1996 een huis gekocht in Spanje, waar we sinds 2007 van ons pensioen kunnen genieten. Reeds een aantal jaren actief binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging.
Vicevoorzitter Henny van der Roest Telefoon 0034 966 703 247 vicevoorzitter@nedvertorrevieja.com Ik ben geboren op 4 augustus 1950 in Friesland. 25 jaar zelfstandig geweest in mijn eigen bedrijf. Tien jaar ben ik bij de K.N.Z.B actief geweest met de organisatie van het langebaan zwemmen. 15 jaar geleden ben ik naar Spanje gekomen, mijn huidige man heb ik daar leren kennen en we zijn nu inmiddels 12 jaar getrouwd. 8 jaar bestuurlijk actief geweest als penningmeester van een koor. Mijn hobby´s zijn zingen, sport en tuinieren. Nu actief lid binnen de Nederlandse vereniging
Penningmeester Franklin Monteban Telefoon: 0034 966 184 744 penningmeester@nedvertorrevieja.com Geboren op 21 augustus 1951 in Oostzaan. Na de middelbare school gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij en interne opleidingen gevolgd. Nadat de maatschappij vertrok uit Amsterdam als boekhouder gaan werken bij een bedrijf aktief in de confectie. In 1974 een overstap gemaakt naar de accountancy als assistent en later doorgegroeid naar de functie van directeur. Nog later mede aandeelhouder geworden. In 2008 heb ik mijn aandelen verkocht en nog twee jaar doorgewerkt i.v.m. een goede overdracht van mijn cliënten. Daarna als zelfstandige actief gebleven voor een aantal (oud) cliënten als controller en adviseur. Maatschappelijk actief sinds 1986 in de politiek als bestuurslid, raadslid, fractievoorzitter en tien jaar als wethouder. Daarnaast lid van de cliëntenraad van een ziekenhuis, bestuurslid-/penningmeester van een ondernemersvereniging, bestuurslid/penningmeester van de Rotary en bestuurslid van een tweetal Goede Doelen Stichtingen. In 2003 een huis gekocht in Spanje waar wij nu ruimschoots genieten afgewisseld met een aantal werkzaamheden in Nederland. Hobby’s: als de tijd het toelaat golfen en lezen
Bestuurslid Rob Vonk Telefoon 0034 966841859 algemeen@nedvertorrevieja.com Geboren 15 mei 1949 in Amsterdam. Via het Leerlingstelsel medio jaren ’60 opleiding tot banketbakker gevolgd en afgerond. Door de Floriade in Amsterdam in 1972 raakte ik geïnteresseerd in groente en fruit en heb ik de benodigde diploma’s gehaald om een eigen groentezaak in Amsterdam Oud-Zuid te beginnen. Deze heb ik met veel plezier gehad van 1972 tot 1986. Na de verkoop van mijn eigen zaak, ben ik in 1987 in dienst getreden van de KLM op Schiphol Centrum. Bij de KLM heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, diverse functies bekleed, deelgenomen in verschillende projectgroepen en meerdere interne opleidingen gevolgd. De laatste 15 jaar werkte ik bij de afdeling Passage, Vluchtafhandeling. In juli 2014 ben ik na een dienstverband van 27 jaar met pensioen gegaan. Binnen 3 maanden hebben we ons huis in de oude binnenstad van Hoorn (NH) verkocht en ben ik samen met mijn vrouw in oktober 2014 geëmigreerd naar Spanje. Onze 2 katten, mijn oldtimer Kever en onze caravan zijn meeverhuisd. Mijn hobby’s zijn lekker toeren met de Kever, muziek luisteren uit mijn platencollectie, reizen en sinds de Nederlandse Vereniging zijn daar petanca, keezen en biljarten bijgekomen!
Johan Hietbrink Telefoon 0034 966 845 462 secretariaat@nedvertorrevieja.com Geboren op 30 oktober 1959 te Deventer. Na mijn middelbare school ben ik in 1978 bij Defensie gaan werken. Ik heb door de jaren diverse functies in de techniek bekleed. In 2001 heb ik de overstap binnen Defensie gemaakt naar het onderwijs. Ik heb daar opleidingen ontwikkeld. Later ben ik mij bezig gaan houden met de instroomopleidingen van Defensie. In 2008 werd ik gevraagd om de opstart te maken voor een nieuwe opleiding waarbij militaire instructeurs op civiele scholen les gingen geven. Ik mocht voor de Landmacht de 1e commandant van deze instructeurs zijn. Dit heb ik gedaan tot mijn Functioneel Leeftijd Ontslag in 2017. In juli 2019 ben ik naar Spanje verhuisd. Hobby´s: Ik wil Spanje beter leren kennen door te reizen, ik speel graag golf en voor de rest wil ik genieten met hoofdletters.
Terug naar: Home
NEDERLANDSE VERENIGING TORREVIEJA E.O.
Voorzitter, Harry Bourquin Telefoon: 0034 966 714 219 Geboren op 14 april 1948 in Amsterdam Na mijn opleiding aan de Hogere Technische School te Amsterdam in de Weg- en Waterbouwkunde en mijn dienstplicht als officier bij de Genie, een aantal jaren in de wegenbouw gewerkt. Vervolgens overgestapt naar het Gemeente Vervoer Bedrijf van Amsterdam in het onderhoud en de aanleg van de traminfrastructuur. Vertegenwoordiger van de Nederlandse trambedrijven in de Noord- Europese commissie voor railinfrastructuur. Binnen het GVB Amsterdam, na een reorganisatie, vervolgens de functie van rayonmanager Trambedrijf een aantal jaren vervuld. Opnieuw, na een reorganisatie, de functie van directeur Metrobedrijf. In 1996 een huis gekocht in Spanje, waar we sinds 2007 van ons pensioen kunnen genieten. Reeds een aantal jaren actief binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging.
Vicevoorzitter Henny van der Roest Telefoon 0034 966 703 247 Ik ben geboren op 4 augustus 1950 in Friesland. 25 jaar zelfstandig geweest in mijn eigen bedrijf. Tien jaar ben ik bij de K.N.Z.B actief geweest met de organisatie van het langebaan zwemmen. 15 jaar geleden ben ik naar Spanje gekomen, mijn huidige man heb ik daar leren kennen en we zijn nu inmiddels 12 jaar getrouwd. 8 jaar bestuurlijk actief geweest als penningmeester van een koor. Mijn hobby´s zijn zingen, sport en tuinieren. Nu actief lid binnen de Nederlandse vereniging
Penningmeester Franklin Monteban Telefoon: 0034 966 184 744 Geboren op 21 augustus 1951 in Oostzaan. Na de middelbare school gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij en interne opleidingen gevolgd. Nadat de maatschappij vertrok uit Amsterdam als boekhouder gaan werken bij een bedrijf aktief in de confectie. In 1974 een overstap gemaakt naar de accountancy als assistent en later doorgegroeid naar de functie van directeur. Nog later mede aandeelhouder geworden. In 2008 heb ik mijn aandelen verkocht en nog twee jaar doorgewerkt i.v.m. een goede overdracht van mijn cliënten. Daarna als zelfstandige actief gebleven voor een aantal (oud) cliënten als controller en adviseur. Maatschappelijk actief sinds 1986 in de politiek als bestuurslid, raadslid, fractievoorzitter en tien jaar als wethouder. Daarnaast lid van de cliëntenraad van een ziekenhuis, bestuurslid-/penningmeester van een ondernemersvereniging, bestuurslid/penningmeester van de Rotary en bestuurslid van een tweetal Goede Doelen Stichtingen. In 2003 een huis gekocht in Spanje waar wij nu ruimschoots genieten afgewisseld met een aantal werkzaamheden in Nederland. Hobby’s: als de tijd het toelaat golfen en lezen
Bestuurslid - Rob Vonk Telefoon 0034 966841859 Geboren 15 mei 1949 in Amsterdam. Via het Leerlingstelsel medio jaren ’60 opleiding tot banketbakker gevolgd en afgerond. Door de Floriade in Amsterdam in 1972 raakte ik geïnteresseerd in groente en fruit en heb ik de benodigde diploma’s gehaald om een eigen groentezaak in Amsterdam Oud-Zuid te beginnen. Deze heb ik met veel plezier gehad van 1972 tot 1986. Na de verkoop van mijn eigen zaak, ben ik in 1987 in dienst getreden van de KLM op Schiphol Centrum. Bij de KLM heb ik op verschillende afdelingen gewerkt, diverse functies bekleed, deelgenomen in verschillende projectgroepen en meerdere interne opleidingen gevolgd. De laatste 15 jaar werkte ik bij de afdeling Passage, Vluchtafhandeling. In juli 2014 ben ik na een dienstverband van 27 jaar met pensioen gegaan. Binnen 3 maanden hebben we ons huis in de oude binnenstad van Hoorn (NH) verkocht en ben ik samen met mijn vrouw in oktober 2014 geëmigreerd naar Spanje. Onze 2 katten, mijn oldtimer Kever en onze caravan zijn meeverhuisd. Mijn hobby’s zijn lekker toeren met de Kever, muziek luisteren uit mijn platencollectie, reizen en sinds de Nederlandse Vereniging zijn daar petanca, keezen en biljarten bijgekomen!
Johan Hietbrink Telefoon 0034 966 845 462 Geboren op 30 oktober 1959 te Deventer. Na mijn middelbare school ben ik in 1978 bij Defensie gaan werken. Ik heb door de jaren diverse functies in de techniek bekleed. In 2001 heb ik de overstap binnen Defensie gemaakt naar het onderwijs. Ik heb daar opleidingen ontwikkeld. Later ben ik mij bezig gaan houden met de instroomopleidingen van Defensie. In 2008 werd ik gevraagd om de opstart te maken voor een nieuwe opleiding waarbij militaire instructeurs op civiele scholen les gingen geven. Ik mocht voor de Landmacht de 1e commandant van deze instructeurs zijn. Dit heb ik gedaan tot mijn Functioneel Leeftijd Ontslag in 2017. In juli 2019 ben ik naar Spanje verhuisd. Hobby´s: Ik wil Spanje beter leren kennen door te reizen, ik speel graag golf en voor de rest wil ik genieten met hoofdletters.
Terug naar: Home