image1

Advertenties uitsluitend voor Leden

Te Koop - Te Koop Gevraagd - Te Huur - Ruilen

Dit is een toegevoegd onderdeel van de website bestemd slechts voor leden iets hebben: te verkopen, iets te koop zoeken, iets willen verhuren of iets willen ruilen.

Het is niet de bedoeling dat voor derden wordt geadverteerd en bij eventueel twijfel hieromtrent, kan worden gevraagd bewijs te leveren van eigendom van het aangebodene.

Per onderwerp kan één foto woorden geplaatst.

Advertenties te zenden naar de webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


04-05-2019

Te koop:

In 1993 ben ik naar India geweest daar heb ik in Agra ( waar de Taj Mahal is ) enkele messing (geel koper ) beelden gekocht .

De beelden zijn ongeveer 80 cm. groot .Ik heb ze jarenlang in huis en in de tuin gehad . Nu ontbreekt mij de ruimte om ze  op te stellen .

Ze zijn zeer geschikt als tuinbeelden omdat ze onverwoestbaar zijn .

Indien u belangstelling heeft voor meer informatie zendt mij dan een mail.   -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -

  

TON LA CROIX 

Ton LaCroix beelden

 

 

 

 

16-09-2017

Te huur aangeboden

Per heden te huur ongeveer 200 m van het strand van Aldea del Mar                                                                                                                                                                   een apartement 75 m2, 7e verdieping, met 2 slaapkamers, 2 badkamers, living met keuken en ruim balkon, uitzicht op zee en toegang tot gemeenschappelijk zwembad,            alleen voor bewoners, recent nieuw gemeubileerd, Airco, WIFI en Ned. TV , dag en nacht portier aanwezig. 530 Euro per maand excl. water en elektriciteit.                               Alleen voor lange periode(min. 11 maanden).                                                                                                                                                                                                     

Tel. 003122246318


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nico van gelederen huis 1

Nico van gelderen huis 2

  


Gebruikte laptops vanaf € 150,-

Informatie bij dé ICT-Dokter

www.ict-dokter.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon 966 924 270

 


 

2021  nedvertorrevieja.com