image1

Petanca Rojales

De banen in Rojales zijn te vinden via Calle Limonar, omhoog rijden, dit is van Benijofar komend de laatste afslag rechts voor de Mercadona Rojales. Er zijn daar 18 banen, een restaurant/bar met overdekt terras aan de banen , overdekte zitruimte bij de banen, en toiletten. De banen worden zeer goed onderhouden, het maakt een verzorgde indruk.

Voor deelname dient u wel over eigen spelmateriaal te beschikken. Een set ballen per persoon is voldoende, waarvan de prijs ongeveer € 7,50 bedraagt. Er zijn geen verdere kosten aan deelname verbonden.

Introducé(e)s zijn van harte welkom, kosten € 1,- per persoon. Bij 2e en verdere deelneming is lidmaatschap van de Vereniging vereist.

Gezien de omvang en samenstelling van de groep deelnemers is het niet belangrijk of u al eens eerder Petanca heeft gespeeld. Met de indeling wordt daar rekening mee gehouden. Wel dient u een aantal basisspelregels in acht te nemen, maar dat is nu eenmaal normaal voor iedere tak van sport. Daarnaast blijven het speelplezier en de gezelligheid voorop staan. Na afloop is het gebruikelijk dat we met elkaar een drankje gaan drinken. Dit is geheel vrijblijvend en uiteraard voor eigen rekening.

 

Coördinatoren?: Jeff Ketelaars en Bram Zijlstra

Waar?: Gemeente banen Rojales

GPS coordinaten: W 0gr- 43min- 0sec  N 38gr- 5min- 6sec

Wanneer?: dinsdagmorgen van 10.30-12.30

Telefoonnummer: Jef, 966 182 345 of 617 187 702 en Bram 611 362 612

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeff Ketelaars petance dinsdag

Coördinator, Jeff Ketelaars

Bram Zijlstra 230x296

Coördinator, Bram Zijstra

Petanca Rojales foto impressie

Petanca Rojales Koppeltoernooi maart 2020 foto impressie


Terug naar Activiteiten 

2021  nedvertorrevieja.com