image1

Spaanse Les

 

Spaanse lessen

Al vanaf het ontstaan van de vereniging, biedt het bestuur de mogelijkheid om de leden Spaanse lessen te laten volgen. Nadat Regina de Baat had aangegeven, geen nieuwe klassen meer te willen starten, zijn we op zoek gegaan naar vervanging en deze denken wij gevonden te hebben in een nieuwe lerares, Petra Bettens. Er wordt door haar les gegeven op een goede plek in Torrevieja, aan de Playa del Cura, dichtbij het strand.

Het hele jaar door worden lessen op meerdere niveaus aangeboden. Naast de noodzakelijke grammaticale kennis van het klassieke Spaans, wordt er ook aandacht geschonken aan de uitbreiding van de woordenschat onder meer door dialoogjes en leuke leesboekjes. Daarnaast komt natuurlijk ook de uitspraak aan bod, belangrijk om de verstaanbaarheid te optimaliseren.

De wijze van lesgeven is heel ontspannen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wens van de student. De begeleiding is meer of minder intensief, afhankelijk van de keuze van de student.

Voor meer informatie, kunt u navraag doen op het telefoonnummer: 0034 666 280 776.

Ook worden er cursussen gehouden in Spaanse conversatie, die gegeven worden door een Spaanse lerares, die alleen maar Spaans spreekt en verstaat. Voor deze cursus geldt dat de groepen niet te groot zijn, opdat iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid wordt aangeboden om aan de conversatie deel te nemen. Alvorens hiertoe te besluiten is het raadzaam om tenminste de cursus(sen) bij Petra te hebben gevolgd of om over een redelijke Spaanse woordenschat te beschikken.

Voor nadere informatie over de cursussen, kunt u altijd bij onderstaande contactpersonen terecht:

Wie is coördinator/docente: Petra Bettens

Wanneer?: Heel het jaar, i.o.m de coördinator

Waar?: Playa del Cura, Torrevieja

Telefoonnummer: 0034 666 280 776

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Docente, Petra Bettens

 

Petra Bettens spaanse les

Docente, Petra Bettens


Terug naar Activiteiten

2021  nedvertorrevieja.com